Comedy Night

Om onze MS Buddy Challenge mee te helpen financieren, organiseerden we op zaterdag 1 december 2018 de Comedy Night. We nodigden 2 West- Vlaamse stand up comedians uit in zaal Guldenberg in Wevelgem. Voorzitter Klaas opende de avond met een kort woordje over de MS Buddy Challenge. Daarna kregen de gasten een introfilmpje te zien om ons project wat verder te verduidelijken.

Dries Heyneman ook gekend van kurtje uit Bevergem, nam het eerste deel voor zijn rekening. Met stevig opgewarmde lachspieren gingen we de pauze in, waar iedereen een drankje en desgewenst een hapje kon vinden. 400+ mensen op korte tijd voorzien: niet evident maar toch gelukt.

David Galle kwam na de pauze op de bühne. Onze goed opgewarmde lachspieren werden stevig op de proef gesteld. In ijltempo werd de ene grap na de andere gelanceerd, waardoor velen figuurlijk, zelfs soms letterlijk uit hun stoel rolden van het lachen.

Nu weten we allemaal waar ‘tra’ en ‘tri’ vandaan komt en wat SMU betekent en leerden veel bij over de evolutietheorie en jager-verzamelaars.

Top avond, perfect georganiseerd door een gedreven commissie! Petje af!

Leave a Reply

Close Menu